Raindrop massage

Voor de massages gebruik ik de producten van Young Living.

Raindrop massage

Bij raindrop technique worden therapeutisch zuivere essentiële oliën op de voeten en rug/wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals Vitaflex, veder-strijkbewegingen met de vingers, en het laten indruppelen op de rug volgens de 'raindrop' manier.


Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn aangeboren genezende kracht aan te wenden en opnieuw structureel in balans te komen, terwijl virale, bacteriële, en schimmel-problemen worden bestreden.


In de jaren 80 heeft Gary Young zijn kennis over etherische oliën gecombineerd met eeuwenoude technieken van de Lakota indianen. Zo ontwikkelde hij de Raindrop Techniek. De vederlichte techniek van de Lakota indianen is destijds ontwikkeld omdat de indianen niet langer naar het noorderlicht mochten reizen, waar ze volgens traditie heengingen om hun zieken zowel op emotioneel, mentaal als fysiek te helpen helen. 


Door de oliën te combineren met de massage versterken ze elkaar en bieden een revolutionaire manier om balans en harmonie te brengen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel - door de energie in het lichaam weer te laten stromen.


De techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen. Dit biedt verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam, met name in de wervelkolom. Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten geeft een behandeling een langwerkend ontspannend effect.