Young Living

Essentiële oliën zijn het meest krachtige onderdeel van aromatiche  planten. Ze zijn afkomstig van het blad, de schors, de stengel, de bloem of de wortel. Ze worden zorgvuldig gedestilleerd onder lage druk en temperatuur, zodat alle bestandsdelen geëxtraheerd worden. Young Living (YL) Essentiële Oliën behoren tot de meest pure en therapeutische oliën.

 

Laat je verwennen door de natuur met YL Raindrop Massage en YL Gelaatsverzorging en of gebruik ze thuis als ondersteuning voor je lichaam en gezondheid.

 

 

YL Essentiële Oliën staan garant voor:

 

  • biologische teelt
  • zuivere destillatie, dus zonder synthetische chemicaliën
  • geen verwijderde bestandsdelen
  • geen synthetische toevoegingen
  • overtreft alle internationale standaarden
  • gemakkelijk in gebruik

 

 

Hoe YL Essentiële Oliën te gebruiken?

 

YL Essentiële Oliën zijn op verschillende manieren te gebruiken:

 

  • aanbrengen (insmeren) op de nek, slapen, voeten of wervelkolom. Verdun bij een eerste gebruik of bij een gevoelige huid de essentiële olie met een biologische vetzuurolie zoals olijfolie.
  • verstuif in iedere kamer via een diffuser: thuis, op kantoor of op reis. Zo houdt u de lucht zuiver en fris en bevordert u een goede gezondheid.
  • neem een druppel olie via een capsule, op brood of in een drank. Young Living oliën zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor inwendig gebruik en EarthKosher gecertifieerd.

 

 

Essentiële oliën aankopen?

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het gebruik van deze link maak je jezelf lid van Young Living. Je ziet dat mijn lidnummer (3404772) automatisch is ingevuld en je ontvangt 24% korting op je bestelling. Voor vragen en informatie over de producten en jouw bestelling kan je altijd bij mij terecht.

Indien je liever niet online bestelt, kan je de producten ook rechtstreeks bij mij aankopen.

 

Young Living heeft een uitgebreid assortiment van essentiële oliën. De meest toepasbare oliën voor een natuurlijke huisapotheek werden samengevoegd in een starterskit.  Naast 10 oliën bevat deze ook een diffuser.  Wil je deze bestellen, bestel dan artikelnummer 546314 voor een Nederlandstalig pakket.                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je graag de 250 toepassingen van de starterskit, laat dit weten via het contactformulier. Ik bezorg je via mail een digitaal boekje.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over infosessies of workshops, laat het mij weten en ik stuur je de nodige informatie via mail.

 

Je mag ook altijd zelf een homeparty organiseren voor of met je vrienden, familie en kennissen. We zoeken dan samen een datum en ik kom tot bij jou.