wie ben ikWie ben ik?Ik ben Jonathan Verlinden. Sinds mijn veertiende wist ik welke richting ik uit wou in mijn leven. Ik wilde masseur worden en volgde de studierichting schoonheidsspecialist in Kessel-Lo en studeerde af in 2009 als eerste mannelijke schoonheidspecialist op secundair niveau ( daar ben ik fier op). Ik ben mijn ouders dankbaar en mijn broers die mij ondersteunde in het maken van deze keuze. Zo kwam ik in contact met verschillende massagetechnieken en verzorgingsmethoden. 


Na 3 jaar werken als masseur was het mijn voetreflexologe Annemie, die me nog meer hielp wegwijs te maken in de holistiche wereld. Ze raden mij aan om meditatie te beoefenen, werken met voetreflex, essentiële oliën, als PSYCH-K ® facilitator 2013 en in 2017 als  Live The Connection-coach. Ik zocht ook nog een holistiche manier van masseren zo als voetreflex maar dan voor het ganse lichaam. Accupuntuur kwam in de buurt maar kwam dan al snel uit bij accupresuur dat ze in Japan shiatsu heten. 


Ik volgde een opleiding aan de Leuvense shiatsuschool Iyashi vanaf 2011, die voor mij een prachtig groeitraject is met als zijn bijhorende workshops 'De mens' en 'macrobiotische voeidingleer'  en heb daar nu ook mijn diploma behaald als shiatsu leraar cylus 1 herkent bij het BSF in 2021.

Visie

Sentaku is het Japans karakterwoord dat staat voor keuze.
Het maken van bewuste keuzes vanuit jouw hart draagt bij tot een leven in harmonie met jezelf en de mensen rondom je.


Elke dag maken we kleine en grote keuzes.

Heel wat keuzes maken we snel en probleemloos, sommige blokkeren ons of maken we om bij anderen goed te staan, er bij te horen, gezien te worden, niet uitgesloten te worden,.....

Dat kan op termijn dan lichaamsklachten geven (lichaamscommunicatie). Wat wilt ons lichaam, geest, ziel ons dan zeggen.


We worden uitgenodigd om naar onze binnen wereld te gaan kijken, voelen, horen.


De holistische manier van werken die ik voor mezelf en andere mensen toepas, streeft ernaar om de energie in ons vrij te laten stromen en ons zelfhelend vermogen te activeren. De ontspanning krijg je er altijd gratis bij.

Door dichter te komen bij je natuurlijke zelf ga je bewuster en aangenamer leven creëren. 

Hierbij is jezelf op de eerste plaats zetten essentieel. Zelfliefde en eigenwaarde vergroten.

De kracht van nee zeggen. Duidelijke grenzen.

Wat niet bij past opruimen en duidelijkheid krijgen in wat je dan wel wilt en hier voor te gaan! Durf groot dromen en er voor te gaan!


Je plaats in de stamboom in nemen is op je plek komen en liefde kunnen ontvangen van je familie, geliefden, vrienden ook al zie je ze niet meer of zijn ze overleden.

Helen gebeurt in je en is een keuze alleen weten we vaak niet hoe.


Ik heb hier veel cursussen gevolgd en individuelen sessies ingehad om stress en trauma aan te pakken op lichamelijk en neurologisch niveau. Ik ben heel dankbaar dat ik nu ander mag begeleiden om van klacht naar kracht te groeien. Wil je dit ervaren deze krachten  in je? Maak dan  zeker een afspraak.