psych-k

sentaku

optimale gezondheid

Psych-k is een proces om ons leven in te richten zoals we het zelf willen.

 

Dit is een vorm van coaching met behulp van spiertesten.

Zo gaan we op zoek naar jou gewensten doelen.

 

Jij maakt de keuze waar rond wilt werken en/of welke klacht je niet meer wilt in je leven.

toepassingsgebieden: gezondheid,voorspoed, relaties, zelfvertrouwen, persoonlijke kracht,...

 

Belemmerende overtuigingen zetten we om naar ondersteunende overtuigingen.

Volgens cel-bioloog Bruce Lipton gebeurt 95% van onze gedragingen en overtuigingen in ons onderbewust zijn.

 

Onze keuzes gebeuren automatisch, gestuurd door onze gewoontes, overtuigingen, ervaringen.

 

Door Psych-k kan je laten zien wie je echt bent. Alles wat dit verhindert, kan worden getransformeerd. Jongeren doen het graag omdat het draait rond doen en weinig praten.

Psych-k is eenvoudig, snel en efficiënt. Het is een proces om ons verlangen te verankeren in onderbewuste automatismen. Zo geraken we ‘als vanzelf’ open, creatief en vol mogelijkheden. In die zin is werken met Psych-k een keuze om te leven, om ons "beste zelf" te worden en het geluk dat ieder mens verdient waar te maken.

 

Alle wijsheid ligt in jou.

PSYCH-K wordt geleid door jouw innerlijke wijsheid en komt vanuit een totaal andere benadering dan welke therapie of methode ook. Je hebt zelf alle wijsheid en kracht in huis. Niemand hoeft jou te helen, te genezen of te weten wat goed is voor jou. Met het Psych-k proces ben je in staat elke uitdaging in je leven te hanteren.

En.... oplossingen ontstaan vanzelf als neveneffect en of in de vorm van actie plannen.

Dit boek van Marina Riemslag bevat getuigenissen en uitleg rond hoe psych-k werkt. Het bevat ook mijn getuigenis over een psych-k ervaring, nadat ik de cursus bij Marina volgde. Het boek is ideaal om de mogelijkheden van pysch-k te ontdekken

 

 

Wil je psych-k cursussen volgen of gratis instructiedagen bijwonen?

Daar verneem je alles over via deze links.

 

www.psych-k.be

www.vrijvoluitleven.be

www.myceleste.eu

www.delighttrainingcoaching.nl/

 

Dit boek is ook bij Sentaku te verkrijgen

Getuigenis

 

De week nadat ik de psych-k basis workshop had gevolgd, vertelde de juf van mijn dochter dat mijn dochter "stress" heeft. Dat raakte me natuurlijk als moeder, vooral het feit dat ze dit als stress benoemde. Ik heb dan een afspraak gemaakt bij Jonathan Verlinden voor een sessie PSYCH-K met plaatsvervanging voor mijn dochter. In eerste instantie dacht ik aan tweelingverlies, maar de spiertesten gaven aan dat het niet aan de orde was om dit nu te weten. Wat er wel uitkwam was de balans met kernovertuigingen die Jonathan dan met mij gefaciliteerd heeft in plaatsvervanging voor mijn dochter. 

Vorige woensdag hadden wij een oudergesprek bij dezelfde juf die vertelde hoe zij ze mijn dochter ziet en wat bijzonder dat zij zei dat sinds een maand (precies wanneer we de balans gedaan hebben!) ze zich anders opstelt in de groep, minder defensief is, veel vrijer overkomt, schaterlacht,... - hoe wij haar kennen van thuis, maar hoe de juf haar nog nooit gezien had.

Voor mij is er geen twijfel dat deze plotse verandering bij mijn dochter door de balans is kunnen ontstaan: wat ben ik dankbaar!

A.D.