Agenda

Eindejaars Do-In Yoga met Jonathan


Ontdek Do-In Yoga, een meridiaan-gebaseerde vorm van yoga die Jonathan Verlinden heeft verkend tijdens zijn shiatsu-opleiding. Deze unieke benadering combineert Yin (verstilling) en Yang (activering), waarbij het centrale doel is om weer in contact te komen met je lichaam. Do-In Yoga herstelt en ondersteunt het zelfhelend en regulerend vermogen, met speciale aandacht voor de hoofd-hart-hara verbinding. Hierbij wordt de hara, oftewel de onderbuik, het centrale focuspunt, het kompas van je onderbuikgevoel. Meridiaanoefeningen, zoals die in Hatha- en Power Yoga, T'ai Chi, Aikido en andere Oosterse krijgskunsten, evenals Zen-meditatie, vinden hun oorsprong in Do-In Yoga.

De filosofie van deze praktijk is geworteld in het Taoïsme, Boeddhisme en de vijf elementenleer.

Tijdens deze speciale les neemt Jonathan je mee in het water-element. Samen duiken jullie in een oase van rust en vrijheid, waarin je het afgelopen jaar kunt afsluiten en het nieuwe jaar kunt verwelkomen. Laat je meevoeren in deze helende reis, waarin het water symbool staat voor diepe reflectie en vernieuwing.Zondag 31 december 


In studio-Zuid in Leuven

10u -11u

prijs: 13€

Inschrijven via
studio-Zuid
 Do-In Yoga met klankreis 

De sessie start met de meridiaan-oefeningen van de Do-In Yoga. 
We besteden aandacht aan de hoofd-hart-hara (buik) verbinding in Masunaga-strekkingen en zelfmassage.


Klanken ondersteunen je in de strekkingen. Vervolgens mag je knus onder je deken genieten van een ontspannende reis via de klanken van klankschalen, oceandrum, sjamanendrum, indianenfluit en andere etnische instrumenten. De klanken vullen de ruimte met stilte en rust. Ze bundelen je aandacht. En jouw bewustzijn zweeft op de golf van de klank tot in de oneindigheid van de stilte. De trillingen zoeken een weg door het water van je lichaam en je lichaamscellen resoneren mee. Vermoeidheid en stress kunnen oplossen en er ontstaat diepe ontspanning.

Op deze Zaterdag namiddag nemen Jonathan Verlinden en Greet Van Laer je mee men 


Zaterdag 3 februari
14u tot 15u30

prijs is 20 euro/ persoon

In schrijven via:
Buurtzorg.holsbeek@zusters-berlaar.bewaar: Buurtzorg De Sprankel Holsbeek

          Kortrijksebaan 4

           3220 Holsbeek

neem je eigen matje en dekentje mee
Luisteren mag ook,er zijn stoelen of neem meditatie kussen mee. 

Shiatsu Zomerspecial 29 juli - 8 augustus 2024
Inschrijven vanaf februari 

Voor de vierde keer organiseert Iyashi een zomer special shiatsu met ons team. Omdat de vorige edities succesvol onthaald werden, zetten we de special ook deze zomer op het programma! 

Op 11 dagen kun je de volledige Cyclus I van het shiatsu groeitraject volgen – dit kan helemaal voor jezelf en met het oog op groei en zelfzorg en/of ook met mogelijkheid om het certificaat te halen van Cyclus I en in oktober al te starten met Cyclus II.Voor mensen die al shiatsu gevolgd hebben in het verleden, kan dit ook een welkome onderdompeling en opfrissing zijn.

De intensieve 11-daagse wordt opgedeeld in 3 modules. Het geheel is de volledige Cyclus I. Je kunt elke module ook apart volgen.

Module I: Basiscursus Shiatsu: behandeling praktijk 24-27 juli
Module II: Basis Shiatsu Theorie: Oosterse visie 28 en 31 juli
Module III: Basis Shiatsu Meridianen Kennis: klassieke meridianen 1-4 augustus en terugkomdag op zondag 3 september

Klik op de links hierboven om je in te schrijven voor één van de 3 modules
of schrijf je in voor de volledige zomerspecial Cyclus I.

Locatie: Iyashi, Heverlee (Leuven)

Data:

Module I: 29 Juli-1 augustus
Module II: 2 augustus en 5 augustus
Module III: 5-8 augustus en terugkomdag op 2 september

Volledige zomerspecial Cyclus I: alle bovenstaande data

Elke lesdag is van 9:00 tot 18:00

Het volledige programma is beschikbaar op aanvraag.

Prijs: Module I: 440 euro, Module II: 220 euro, Module III: 495 euro – Volledige Cyclus I: 1155 euro (bij inschrijving en volledige betaling voor 1 juli: 1105 euro)

 unsplash