Massages

Voor de massages gebruik ik de producten van Young Living.

Raindrop massage

Bij raindrop technique worden therapeutisch zuivere essentiële oliën op de voeten en rug/wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals Vitaflex, veder-strijkbewegingen met de vingers, en het laten indruppelen op de rug volgens de 'raindrop' manier.


Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn aangeboren genezende kracht aan te wenden en opnieuw structureel in balans te komen, terwijl virale, bacteriële, en schimmel-problemen worden bestreden.


In de jaren 80 heeft Gary Young zijn kennis over etherische oliën gecombineerd met eeuwenoude technieken van de Lakota indianen. Zo ontwikkelde hij de Raindrop Techniek. De vederlichte techniek van de Lakota indianen is destijds ontwikkeld omdat de indianen niet langer naar het noorderlicht mochten reizen, waar ze volgens traditie heengingen om hun zieken zowel op emotioneel, mentaal als fysiek te helpen helen. 


Door de oliën te combineren met de massage versterken ze elkaar en bieden een revolutionaire manier om balans en harmonie te brengen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel - door de energie in het lichaam weer te laten stromen.


De techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen. Dit biedt verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam, met name in de wervelkolom. Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten geeft een behandeling een langwerkend ontspannend effect.

Relax massage 


Met warme olie en een essentiële olie die aangepast is aan uw behoefte en noden.

Ontspan helemaal en laat je huid voeden met de plantaardige olie.


Deze massagevorm onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en hulp bij zelfherstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel.

Sportbeen massage 


Deze massage gebeurt met orto ease massageolie.


Ze dient om melkzuur dat is vrij gekomen tijdens het sporten uit de spieren te masseren. Essentële oliën ondersteunen hierin en zorgen voor een lange nawerking van de massage.